Samsung Galaxy Note 9 – Noul rege al smartphone-urilor

Samsung Galaxy Note 9 este ultimul telefon lansat de către producatorul Corean din seria vârfurilor de gamă. Precum alți producători de telefoane premium, Samsung s-a concentrat pentru Note 9 la îmbunățirea camerei pentru a o putea face mai atractivă în acest segment de competiție.

Note 9 vine cu un setup dual-camera, ce include o cameră de unghi larg cu un senzor de 12 mp, f/1.5-2.4 lentile cu dubla deschidere si autofocus dual-pixel. A doua cameră oferă un senzor de 12mp cu 2x lentile telephoto și f/2.4 deschidere. Ambele lentile sunt stabilizate optic. pe langa faptul că are echipament dual camera, Note 9 include și assistența inteligenței artificiale la camera photo, compania afirmând că aceasta este cea mai inteligentă camera a lor până în acest moment. De exemplu, sistemul poate identifica elemente cheie într-o imagine și să optimizeze setările photo și procesarea imaginii bazate pe una din cele 20 de categorii separate.

Pentru entuziaștii video, aceștia pot filma în 4k la 30/60 fps. Alte trăsături high-end ale lui Note 9 includ și display-ul de 6.4 inchi Super AMOLED, difuzoare AKG, și în funcție de regiune, un Qualcomm Snapdragon 845 sau Exynos 9810 chipset Octacore.

 

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published.