ASUS ZenFone 5Z – Design elegant si atragator, durabilitate si robustete ridicate

Software-ul de inteligenta artificala (AI) implementat fiecarui model ZenFone 5Z face din acesta mult mai mult decat un simplu smartphone: este companionul vostru inteligent, intotdeauna acolo pentru voi. Acesta realizeaza fotografii perfecte de fiecare data, indiferent de subiect, fara a va solicita atentia. Indiferent de sarcina, ZenFone 5Z ofera intotdeauna performante excele

nte, dispunand de asemenea de un design deosebit de compact si extraordinar de atragator, ceea ce face ca utilizarea lui sa fie o experienta de-a dreptul extraordinara. ZenFone 5Z este smartphone-ul ce iubeste fotografiile cel putin la fel de mult ca si voi!

ZenFone 5Z a fost proiectat pentru a va impresiona, utilizand doar cele mai bune materiale si tehnica de productie. Ecranul sau spectaculos, curbat, cu margini ultra-subtiri, din sticla 2.5D se continua intr-o maniera imperceptibila cu carcasa delicata, oferindu-i lui ZenFone 5Z un aspect extraordinar de atragator si luxos.

ZenFone 5Z este o capodopera a design-ului, combinand rezistenta si frumusetea. Carcasa sa acoperita cu sticla este fabricata dintr-un aluminiul special, similar celui utilizat in industria aerospatiala, usor dar incredibil de puternic, si finisat utilizand o tehnologie de abraziune cu zirconiu si un finisaj complex format din opt straturi.

Un strat final de lac aflat imediat sub sticla ofera un luciu profund modelului de finisaj cu cercuri concentrice, de inspiratie Zen.

ZenFone 5Z este construit in jurul Platformei Mobile de top Qualcomm Snapdrago 845 si Motorului de Inteligenta Artificala Qualcomm, ce combina performante superioare ale aplicatiilor si sistemelor Ai cu o autonomie superba a bateriei.

ZenFone 5Z a fost special conceput pentru a mentine o temperatura redusa de functionare chiar si atunci cand ruleaza aplicatii deosebit de solicitante, si ofera toata puterea de care ati putea avea nevoie.

De asemenea, ofera cele mai recente si avansate optiuni de conectivitate, pentru confort maxim in utilizare oriunde v-ati afla. ZenFone 5Z include o serie completa de functii AI, toate bazate pe Motorul de Inteligenta Artificiala (Artificial Intelligence Engine – AIE) aflat in interiorul platformei mobile Qualcomm Snapdragon 845.

Solutia AIE implementata in Snapdragon 845 accelereaza procesele de invatare automata, pentru performante mult mai rapide, consum redus de energie si experiente de utilizare AI foarte avansate.

 

ZenFone 5Z este echipat cu cea mai recenta Platforma Mobila Qualcomm Snapdragon 845 de 10nm pe 64 de biti, oferind cele mai ridicate performante cu ajutorul celor opt core-uri ale procesorului, frecventelor de pana la 2.8GHz si ale celor pana la 8GB de memorie RAM.

Impreuna cu ultra-peformante solutie grafica Adreno 630 graphics, ZenFone 5Z poate rula cu usurinta pana si cele mai avansate jocuri si aplicatii. Iar atunci cand aveti nevoie de o accelerare instantanee a performantelor, puteti utiliza AI Boost pentru a supra-accelera smartphone-ul vostru ZenFone 5Z.

Sistemul de camere duale inteligente implementat modelului ZenFone 5Z gandeste practic pentru voi, datorita functiilor AI avansate ce va anticipeaza nevoile si se adapteaza preferintelor voastre, astfel incat va veti putea concentra pe subiect si nu pe setarile camerei, obtinand rezultate perfecte de fiecare data.

ZenFone 5Z revolutioneaza fotografia mobila, oferindu-va o modalitate mai simpla si mai inteligenta de a suprinde si partaja fiecare moment magic.

Add a Comment

Your email address will not be published.