Data oficiala de lansare Windows 8, 26 Octombrie 2012

La doar cateva zile dupa lansarea unei versiuni betta a Office 2013, a venit si vestea lansarii Windows 8, cel mai nou sistem de operare de la Microsoft, va fi lansat oficial pe data de 26 Octombrie 2012, la 3 ani dupa lansarea Windows 7. 

Aceasta data de lansare, va oferi destul timp cumparatorilor, sa aleaga masini care ruleaza Windows 8 mai ales in sezonul sarbatorilor de iarna, lucru la care cei de la Microsoft s-au gandit cu siguranta. Noul sistem de operare este complet regandit si reproiectat, pentru a face fata cerinte din viitor, are o interfata hibrida, ce este gandita sa ofere beneficii atat utilizatorilor cu display touchscreen, cat si celorlalti. Desi noua interfata are un aspect simplist si futurist, multi utilizatori au ramas sceptici, la ideea de a adopta sau nu noua interfata. Noul design, si interfata Metro, fie va propulsa Microsoft in viitor, fie va fi un esec total.

Daca inca nu stim preturile pentru versiunile noului sistem de operare, Microsoft a anuntat ca orice calculator cu Windows 7 poate beneficia de upgrade la Windows 8 Pro cu doar 14.99 euro. Un pret surpinzator de mic pentru cei de la  Microsoft.  Detalii:https://windowsupgradeoffer.com/ro .

In oferta actuala Cel.ro se afla o gama larga de laptopuri care vor putea face upgrade la windows 8 imediat ce va fi lansat: Laptopuri Cel.ro

Sursa : Microsoft

Add a Comment

Your email address will not be published.