Fortnite – cel mai mare joc de consola gratuit

În ultima perioadă a crescut interesul gamerilor pentru jocuri de tip Battle Royale. Dacă v-a plăcut PUBG și vreți o alternativă mai cartoonish și mai relaxată, puteți încerca Fortnite, în care victoriile sunt aparent mai simplu de obținut. Dar cartea surpriză pe care mizează acest joc este îmbinarea dintre Minecraft și PUBG, jucătorii putând să construiască la nevoie și pentru a-și crea avantaje competitive ziduri, turnuri, scări sau orice le mai trece prin cap. Și se pare că această rețetă se dovedește a fi una câștigătoare deoarece, conform SuperData, Fortnite a devenit cel mai mare joc de consolă gratuit din toate timpurile la venituri generate și utilizatori activi lunar.

După cum probabil v-ați prins deja, Fortnite este un joc de supraviețuire, în care acțiune este amplasată după ce o furtună a lovit toată planeta și numai 2% dintre pământeni au reușit să scape cu viață, iar cei care au pierit s-au transformat în zombie. Puțini sunt însă cei care joacă urmând firul jocului…

Cei mai mulți aleg modul Battle Royale, care presupune că 100 de jucători sunt lansați dintr-un autobuz zburător spre câmpul de luptă. Din momentul în care ating pământul intră într-o luptă pe viață și pe moarte, îmbinată cu o căutare disperată de muniție, arme și cufere. Nu uitați însă, aveți la dispoziție 6 sloturi pe care le puteți ocupa cu arme, grenade, bandaje, poțiuni pentru armură și altete. Iar pentru ca jocul să nu dureze foarte mult, la câteva minute apare pe hartă câte un cerc (care constituie zona safe) și ulterior o furtuna pleacă din marginea hărții și se îndreaptă spre acesta. Dacă cineva este surprins de ea, viața începe să-i scadă și poate chiar să moară. Cu timpul cercul devine din ce în ce mai mic, iar jucătorii sunt obligați să se confrunte. Dar să nu vă descurajați, în Fortnite nu întotdeauna cei mai puternici jucători câștigă, ci aceia care se dovedesc a fi mai inventivi.

În cadrul jocului, fiecare armă are mai multe culori, acestea începând de la nicio culoare, după care urmează verde, albastru, mov și galben, ele variind în funcție de puterea armelor. Pe parcurs, din cer cad baloane, fiecare purtând o cutie în care se pot gasi tot felul de arme, cel puțin una fiind de culoare galbenă. În ultimele updateuri, creatorii jocului au introdus aparate de unde se pot cumpăra arme cu ajutorul materialelor, cât și “shopping cart”, acesta fiind cel mai amuzant lucru din joc.

Fortnite este foarte bine optimizat, mai bine decât PUBG, iar compania care l-a creat, Epic Games, pregătește săptămânal pentru utilizatori noi update-uri cu arme, skin-uri și multe altele. Așadar, chiar și doar de dragul experienței, merită să-l încercați.

Dacă ar fi să alegeți, care ar fi opțiunea voastră: Fortnite sau PUGB?

Add a Comment

Your email address will not be published.