Gama cu cele mai numeroase Zoom-uri

Nikon in Romania, anunta lansarea a 11 noi aparate din gama COOLPIX: P510, P310, S9300, S6300, S4300, S3300, S2600, S30, L810, L26 si L25. Nikon COOLPIX include asadar 5 modele cu zoom mai mare de 10X si devine astfel gama de aparate foto compacte cu cele mai multe modele super-zoom din lume.

Cele 11 noi modele Nikon COOLPIX ce se adauga gamei actuale acopera nevoia de a fi cat mai aproape de subiect, prin intermediul unui zoom puternic, dar ofera si alte specificatii foarte importante pentru fotografi: sistem GPS integrat si harta lumii, fotografiere cu pana la 7 cadre pe secunda la rezolutie maxima, senzori CMOS cu iluminare din spate, performanti chiar si in lumina scazuta, sistem VR de stabilizare a imaginii, filmare Full HD si filmare cu incetinitorul, sistem de fotografiere 3D, diafragma de pana la f/1.8. La aceste specificatii tehnice se mai adauga si sisteme speciale care sa faca fotografierea mai usoara si mai distractiva: efecte precum Culoare Selectiva si HDR, numeroase moduri scena, mod de realizare facila  panoramelor sau ecran tactil.

Nikon CoolPix P510

Nikon COOLPIX P510 are un factor de zoom de 42X. Atinge in acest fel distanta focala de 1000mm (in format Full Frame), adica cel putin dublu fata de teleobiectivele utilizate in general de fotografii sportivi sau de natura. Obtinerea unor imagini perfect clare este inlesnita de catre noul sistem de stabilizare VR mecanic, care compenseaza vibratiile aparatului. Se pot obtine perspective unice cu ajutorul afisajului de 7,5 cm cu unghi variabil, iar GPS-ul incorporat cu functie de jurnal indeamna la aventura.  Viteza aparatului COOLPIX P510 este uluitoare, atingand 7 cadre pe secunda la rezolutie maxima. Cei care sunt interesati de filmare vor putea beneficia de modul video Full HD, precum si de filmarea cu incetinitorul cu pana la 240 fps.

Nikon CoolPix P310

Avand diafragma maxima de f/1.8 si mod de fotografiere manual, noul Nikon COOLPIX P310 este perfect pentru cei care doresc control complet asupra aparatului foto si rezultate foarte bune in conditii de iluminare scazuta. Diafragma foarte deschisa este dublata de senzorul CMOS cu iluminare din spate de 16,1MP. Dimensiunile reduse recomanda acest aparat posesorilor de DSLR care doresc un aparat de back-up portabil.

Nikon CoolPix S9300, Nikon CoolPix S6300

Nikon COOLPIX S9300 si Nikon COOLPIX S6300 sunt doua aparate foto elegante, subtiri si care ofera nivele de zoom incredibile pentru dimensiunile lor: 18X, respectiv 10X. S9300 are in plus si o unitate GPS integrata si inregistreaza traseul realizat pe harta disponibila direct in aparat. Ambele modele dispun de functia de fotografiere 3D, precum si de modul de filmare Full HD.

Nikon CoolPix S30

Nikon COOLPIX S30 este aparatul perfect pentru intreaga familie. Construit sa reziste la soc, la adancimi de pana la 3 m, dar si la murdarie, acest aparat este gata de actiune in orice moment. Designul simetric cu butoane plasate si dimensionate pentru utilizare facila il fac potrivit indiferent de varsta. In plus, ofera si o parte distractiva prin intermediul meniurilor cu efecte animate.

Nikon Coolpix S4300, Nikon CoolPix S3300, Nikon CoolPix S2600

Pentru cei care doresc un aparat elegant, dar foarte usor de utilizat si extrem de compact, oricare dintre modelele COOLPIX S4300, COOLPIX S3300 sau COOLPIX S2600 poate fi o alegere interesanta. S4300 dispune in plus fata de celelalte doua modele de un ecran tactil ce faciliteaza controlul aparatului foto. Ca si COOLPIX S3300, senzorul lui S4300 are o rezolutie de 16MP si un zoom de 6X. S2600 este dotat cu un senzor de 14MP si un zoom de 5X.

Nikon CoolPix L810

Cu o raza de actiune impresionanta, facilitata de zoom-ul optic 26x, stabilizat mecanic prin sistemul VR de la Nikon, COOLPIX L810 este o solutie perfecta pentru cei ce doresc versatilitate maxima la un pret accesibil. Imaginile excelente la rezolutie de 16,1 MP se pot urmari pe monitorul de 7,5 cm cu rezolutie de 921.000 de puncte si dotat cu tehnologia Clear Color Display.  Aparatul este alimentat de baterii AA, ceea ce confera posibilitatea de inlocuire facila si autonomie indelungata.

Nikon CoolPix L25 si Nikon CoolPix L26

Alaturi de Nikon COOLPIX L25 si Nikon COOLPIX L26  fotografierea este cel mai simplu lucru. Cele doua modele sunt dotate cu Modul Automat Facil, prin intermediul caruia aparatul foto alege singur cele mai bune setari in functie de situatie. In acest fel, singurul lucru pe care trebuie sa il faca fotograful pentru a obtine cel mai bun cadru este sa apese pe declansator.

Sursa: Nikonisti.ro

[nggallery id=57]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published.