Gigabyte Geforce GTX 960 OC Windforce 2x.

Seria 1000 a celor de la Nvidia este tot mai aproape. Intre timp va propunem o placă video, de gaming, mid-range. Este vorba despre Gigabyte Geforce GTX 960 OC Windforce 2x.

Procesorul grafic areO placa cu un design compact un design compact. Aceasta placă nu ne va crea probleme chiar dacă nu dispunem de o carcasa foarte încăpătoare. Cum este cea pe care am văzut-o în cadrul serviciului diaxxa cel asamblări. Sigur ati văzut pe Facebook dacă nu, aveti chiar aici un link.

Tot în cutie avem manualul cu instrucțiuni şi un CD cu drivere şi utilitare. Din păcate nu avem la pachet si un adaptor de la dvi la vga. Avem insa 2 porturi dvi un port hdmi şi de asemenea avem un display port. Avem nevoie de o alimentare aditionala care se face printr-un conector cu 6 pini.

heatpipe.1Forma speciala a palelor ventilatorului ajuta pentru a capta mai mult aer si, cu ajutorul radiatorului din aluminium şi a unui heatpipe de cupru, mențin procesorul cat mai rece

Tehnologia de fabricație este pe 28 de nm. Avem 4GB gdrr5 la frecventa 7010 mhz pe o latime de 128 de biti. Procesorul rulează în 2 stări – În modul OC (overclocked) ajunge la 1216 mhz frecventa de bază şi 1279 mhz frecventa boost

Am folosit 2 soluții de benchmark pentru a testa placa si anume 3d mark si Valley. In 3dmark – testul fire – am obtinut 6 535 de puncte. In Valley am obtinut 1419. Pe masura ce alte placi video vor trece pe la biroul meu pentru teste, vom putea afisa date comporative intre ele.

 

Add a Comment

Your email address will not be published.