Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL – noutati lansare

Modelele anterioare de Google Pixel au fost extrem de apreciate de utilizatori datorită performanțelor remarcabile și a calității camerelor. Astfel că lansarea noilor terminale, Google Pixel 3 și Google Pixel 3 XL, este așteptată cu mult interes. Se vor dovedi oare din nou competitoare puternice pentru flagship-urile Samsung, Apple, LG sau Huawei?

Lansarea Google Pixel 3 și Google Pixel 3 XL va avea loc undeva prin luna octombrie. Conform zvonurilor, modelul de bază ar semăna cu LG G6 din față, având un ecran de 5.4“, cu aspect 18:9, în timp ce fratele său mai mare ar urma să fie mai măricel, mai exact fiind dotat cu un ecran de 6.2”, cu aspect 19:9, notch și o mică „bărbie” în partea de jos care va adăposti difuzoarele stereo. Dar se pare că Google nu renunță la combinația construcției de metal și sticlă, neschimbând nici poziția camerei de pe spate sau a scanner-ului de amprentă.

Se pare că nici în cazul noilor modele Google nu intenționează să implementeze pe camera principală module de lentile duale deoarece a reușit să pună la dispoziția utilizatorilor o singură cameră care să ofere imagini de înaltă calitate, cu suficient efect de bokeh și detalii. În ciuda acestui fapt, pe partea din față Google Pixel 3 și Google Pixel 3 XL urmează să aibă două camere.

Pixel 3 front, based on leaks - Pixel 3 XL front, based on leaksPixel 3 XL front, based on leaks

La capitolul hardware cel mai probabil vom avea un Qualcomm Snapdragon 845, dar încă nu se știe sigur cu cât RAM vor fi dotate noile modele. Google Pixel 2 și Google Pixel 2 XL au avut 4GB RAM și o stocare de 64GB sau 128GB, așa că este foarte posibil ca telefoanele acestui an să fie dotate cu 6GB RAM.

Dar să trecem și la software. Se pare că noile modele Google Pixel vor veni din cutie cu Android P, dar va beneficia și de o nouă abordare, mai exact se va introduce o interfață bazată pe gesturi, asemănătoare cu cea de pe iPhone X. În același timp, Google a colaborat intens cu HTC pentru a introduce și pe terminalele sale comenzile efectuate prin strângerea telefonului.

Cam atât se cunoaște momentan despre noile modele Google Pixel. Suntem foarte curioși cum vor arăta variantele finale. Voi nu?

Add a Comment

Your email address will not be published.