HTC Desire 12 – foarte usor si cu design premium

Ecranul de 5,5 inch al noului HTC Desire 12, te va surprinde prin eleganta cu care ti se potriveste in palma. Design-ul modern si sofisticat pastreaza frumusetea seriei U, iar emblematica noastra suprafata lichida inveleste cel mai compact si usor telefon cu ecran 18:9 pe care l-am construit vreodata.

Ecran usor de manevrat Cu un ecran 18:9 uimitor, noul HTC Desire 12 iti ofera o experienta de vizionare impresionanta, pentru ca tu sa te bucuri de lucrurile tale preferate. Rama ingusta ajuta la manevrarea cu usurinta a acestuia, chiar si cu o singura mana.

Pastreaza momentele speciale HTC Desire 12 Surprinde imagini frumoase si pline de viata, zi sau noapte, cu camera foto principala de 13 MP de pe noile HTC Desire 12 .Functia Phase Detection Autofocus iti asigura claritatea detaliilor, chiar daca subiectul este in miscare. Alarme inteligente HTC Sense Companion iti aminteste din timp de evenimentele sau sarbatorile ce urmeaza, si poate chiar sa iti dezactiveze alarmele in diminetile de vacanta, ca sa poti dormi pana tarziu.

 

Economisirea energiei Sunt zile in care te grabesti prea tare pentru a-ti incarca complet telefonul. HTC Sense Companion este suficient de inteligent pentru a sti daca ai evenimente planificate pentru ziua respectiva, si iti va aminti sa-ti incarci telefonul in momentele libere, sau sa iei cu tine un acumulator extern. Performanta HTC Sense Companion se va asigura ca telefonul tau functioneaza la viteza optima. Iti va sugera sa stergi fisierele nedorite si aplicatiile neutilizate, pentru a

elibera spatiul de stocare. Frumusete intrinseca si stil premium Design-ul elegant este un omagiu adus suprafetei lichide, dar cu un aspect nou si optimizat. Rama fara imbinari vizibile si marginile frumos curbate ii confera o senzatie de lux, iar culorile dinamice se potrivesc stilului tau unic.

Add a Comment

Your email address will not be published.