HTC U12+ – Un flagship cu Edge Sense

Sursă foto: Digital Trends

Dacă privești din spate, noul telefon de la HTC, ai impresia că vezi un chip mirat, ceea ce îi conferă o imagine amuzantă și intrigantă. HTC U12+ impresionează în primul rând prin aspect, dar să sperăm că și specificațiile îl recomandă ca fiind un terminal puternic.

Așa cum ne-am obișnuit deja în cazul ultimelor telefoane apărute pe piață și HTC U12+ este un sandwich din sticlă, având un display Super LCD6, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 3, cu o rezoluție 2880×1440, aspect 18:9 și IP68. Toate aceste caracteristici cu siguranță îi vor permite să redea imagini, clipuri video și jocuri la calitate maximă.

La capitolul hardware, terminalul este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 845, 6 GB RAM și două variante de memorie internă, 64GB și 128GB, având posibilitatea să o extindeți până la 512 GB cu ajutorul unui card microSD. Toate acestea sunt susținute de o baterie de 3500 mAh, încărcare rapidă QuickCharge 3.0, suficient cât să vă folosiți la maximum de capacitățile lui indiferent de sarcinile pentru care doriți să-l utilizați.

Trecând la zona de camere, HTC U12+ are o cameră principală duală cu un senzor de 12 MP,cu deschidere și altul de 16 MP cu zoom optic 2x de 16 MP, cu deschidere f/2.6, stabilizare optică, mod bokeh, filmare 4K la 60fps și zoom audio. Pe partea din față, surpriză, avem tot camere duale de 8MP și deschidere f/2.0. Cu siguranță vă veți putea baza pe telefonul vostru dacă veți dori să surprindeți cadre interesante de prin vacanță sau din viața cotidiană. HTC U12+ vă va fi partener de nădejde chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Dar ce aduce HTC U12+ nou? Butoanele de on/off și cele de volum nu sunt reale, ci sunt senzori capacitivi care vibrează la atingere pentru a induce senzația de apăsare. În același timp, terminalul mai deficiază de tehnologia Edge Sense care permite realizarea unor comenzi prin trei gesturi: strângere scurtă de mână, strângere mai lungă și tap dublu pe partea laterală a telefonului.

Așadar, HTC U12+ este un telefon performant, cu o cameră foto care nu vă va dezamăgi și cu câteva funcții interesante. Voi ce impresie aveți despre el?

Add a Comment

Your email address will not be published.