Huawei Honor Note 10 – smartphone-ul ideal pentru orice gamer

Huawei a anunțat pe piața din China telefonul care ar putea fi cel mai puternic al anului 2018 – Huawei Honor Note 10. Atât dotările hardware, cât și caracteristicile ecranului îl recomandă pentru a fi un smartphone ideal pentru pasionații de gaming și pentru consumatorii de conținut online. Dar haideți să vedem cum se prezintă pe hârtie noul terminal al companiei.

Noul terminal Huawei o să vină cu un display AMOLED de 6.95″, cu rezoluție FullHD+ de 2220 x 1080 pixeli, aspect 18:5:9, HDR10 și protecție cu sticlă curbată de 2.5D. Acest ecran ar trebui să ofere unghiuri foarte bune de vizualizare, culori vibrante și o calitate ridicată de reproducere a imaginilor.

La capitolul hardware, Huawei Honor Note 10 va fi dotat cu un procesor octa-core HiSilicon Kirin 970 și va veni în mai multe variante: 6GB RAM cu 64GB sau 128 GB memorie internă și 8GB RAM cu 128 GB stocare, ce se poate extinde cu un card microSD. Iar special pentru pasionații de gaming, Huawei introduce noua tehnologie CPU Turbo, care odată activată urcă frecvența procesorului și eliberează din memoria RAM pentru performanțe de cel mai înalt nivel. Acesta va funcționa împreună cu tehnologia GPU Turbo de pe placa grafică Mali G72 MP12. Functia GPU Turbo oferă plăcii grafice un boost de putere de până la 60% pentru un gaming cu multe fps-uri pe secundă. Pentru activarea acestor funcții, utilizatorul poate folosi un buton hardware dedicat de la baza dispozitivului.

Problema este că și cu aceste noi tehnologii, în mod normal atunci când telefonul ar fi provocat să ruleze aplicații care consumă foarte mult, de cele mai multe ori ar putea apărea supraîncălzirea. Astfel, compania chineză s-a gândit și la o rezolvare, o modalitate de răcire pe bază de lichid, compusă din 8 straturi speciale pentru disiparea căldurii și un al 9-lea strat care este descris de către producător drept o conductă de răcire bazată pe lichid – modalitate prin care se promite reducerea cu 10 grade Celsius a temperaturilor în condițiile în care procesorul rulează la capacitate maximă.

Trecând la camera foto, Huawei Honor Note 10 beneficiază de o cameră principală duală cu un senzor de 24 MP și altul de 16 MP, ambele cu deschidere f/1.8 și dotate cu autofocus PDAF, flash LED, HDR, mod panoramic, EIS (stabilizare video electronică), mod zoom dual, mod de noapte, mod profesional, mod portret, mod alb-negru, mod time-lapse, video în slow-motion și video 4K cu 30fps sau 1080p 30fps. Pe partea din față vom regăsi o cameră de 13 MP cu deschidere f/2.0. Atât camera principală, cât și cea de selfie au funcții AI, sistemul de pe camera de pe spate detectând o multitudine de peisaje și obiecte ca apoi să ofere setările ideale de imagine pentru fiecare element în parte.

Toate aceste dotări sunt susținute de o baterie pe măsură, cu capacitate de 5000 mAh și tehnologie Super Fast Charge 5V/4.5A, ceea ce sună cu adevărat impresionant.

Așadar, conform specificațiilor noul Huawei Honor Note 10 se anunță un telefon foarte puternic, capabil să satisfacă până și cei mai pretențioși utilizatori.

Add a Comment

Your email address will not be published.