Huawei Nova 3 – noul telefon ideal pentru poze de vacanta

Producătorul chinez Huawei a câștigat teren în ultimul timp pe piață prin oferirea unor produse pentru toate categoriile de clienți. După apariția seriei P20, care a prins foarte bine datorită camerei foto inovatoare și de înaltă calitate, la 18 iulie se va lansa Huawei Nova 3. Va reuși acesta să impresioneze publicul?

Conform informațiilor de până acum de pe piață, noul terminal va avea o înfățișare destul de asemănătoare cu predecesorul său Huawei P20 lite, ceea ce înseamnă că nu renunță la notch, dar specificațiile vor fi diferite. La partea de hardware, vom regăsi procesorul HiSilicon Kirin 970. La capitolul RAM, telefonul se așteaptă să beneficieze de 6 GB, iar stocarea urmează să fie de 64GB sau 128GB, dar va putea fi extinsă prin folosirea unui card microSD.

În ceea ce privește display-ul, acesta va fi un LCD de 6.3″ în diagonală, cu aspect 19:9 și o rezoluție Full HD+ ce promite că va oferi o redare a imaginilor de o calitate superioară. În ciuda faptului că la terminalele P20 și P20 Pro senzorul de amprentă a fost poziționat în partea din față, în cazul noului model el își va relua poziția normală și mult mai comodă pe spatele telefonului.

Noul Huawei Nova 3 va beneficia de cameră duală atât pe spate, cât și pe față. Camera principală va avea un senzor de 16MP cu deschidere f/1.8 și unul monocrom de 24MP, cu aceeași deschidere. Pe partea frontală, camera de selfie va avea 24MP+2MP. Având în vedere aceste specificații, telefonul pare fi ideal pentru cei ce caută un terminal care să le fie partener de călătorie și care să surprindă orice moment important din viața lor.

Trecând la software, noul telefon de la Huawei va rula Android Oreo 8.1 și bineînțeles EMUI 8.2, cea mai recentă versiune. Astfel că brandul chinez oferă clienților săi 3D Qmoji, o variantă alternativă la Animoji de la Apple sau AR Emoji de la Samsung, precum și numeroase funcții utile ale AI-ului.

Pentru a putea beneficia la maximum de tot ceea ce oferă Huawei Nova 3, acesta vine la pachet cu o baterie de 3750 mAh cu încărcare rapidă.

Așadar, se pare că Huawei face tot posibilul să ofere fanilor brandului și nu numai telefoane cu specificații foarte bune, la prețuri pentru toate buzunarele. Cel puțin conform specificațiilor, Huawei Nova 3 se anunță un competitor puternic pe piață. Voi ce părere aveți?

Add a Comment

Your email address will not be published.