Lansare noul Nokia X5 aka 5.1 Plus

Pe 11 iulie Nokia va lansa la Beijing noul său terminal, Nokia X5 sau, cum va fi cunoscut la nivel mondial, Nokia 5.1 Plus. Ca să vă faceți o idee despre acest model și pentru a vă da seama dacă merită atenția voastră, vă vom prezenta în continuare potențialele specificații ale sale.

Conform unor postere promoționale din China, Nokia 5.1 Plus urmează să vină în două variante de stocare de 32GB, respectiv 64GB, memorie ce va putea fi extinsă cu un card microSD. La capitolul chipset, telefonul va fi dotat cu Helio P60, ce va fi asistat de 3GB sau 4GB memorie RAM.

Trecând la partea de display, acesta va avea cel mai probabil o rație de 19:9, cu o rezoluție HD+, 5.86″ în diagonală și, bineînțeles, nu va duce lipsă nici de notch. Pe spate utilizatorii vor beneficia de o cameră duală (13MP + 5MP), iar pe partea din față se va regăsi o cameră de 8MP. Acestea ar trebui să ofere poze la o calitate destul de bună, fapt ce va permite posesorilor să posteze imagini din vacanță pe rețelele de socializare. Nu în ultimul rând, pentru a susține întreaga activitate, Nokia 5.1 Plus se aude că va avea o baterie de 3000 mAh.

Așadar, Nokia 5.1. Plus se anunță a fi un telefon de buget, capabil să satisfacă necesitățile de zi cu zi ale utilizatorilor.

Add a Comment

Your email address will not be published.