Motorola Atrix HD display HD de 4.5-inch Colorboost si ICS

Desi nu au facut nici un anunt oficial, cei de la Motorola au postat pe pagina oficiala noul Motorola Atrix HD in toata splendoarea sa. Descrierea si specificatiile terminalului pot fi vazute pe motorola.com.

Conform site-ului oficial Motorola, Atrix HD (MB886) are ecran HD de 4,5 inch Colorboost (720 x 1280), protejat de Corning® Gorilla® Glass, sticla rezistenta la socuri si la zgarieturi. Este motorizat de un procesor dual-core tactat la 1.5 Ghz, 1Gb memorie Ram si 8Gb memorie interna, ce poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 32 Gb. Pe spate se afla camera principala de 8MP cu blitz, ce poate face capturi video FullHD 1080p, iar pentru video conferinte avem frontal camera la o rezolutie de 1.3MP. Bateria se pare ca are 1780 mAh.

La nivel de design, Atrix HD face parte din seria RAZR, foarte subtire, doar 8.4 mm grosime si 140 grame, marginile sunt usor rotunjite, iar pe spate avem insertii de kevlar, asemanator cu RAZR xt910. Sistemul de operare este Android 4.0 cu interfata MOTOBLUR cu Live widgets.

Sursa: motorola.com

Acest terminal va fi disponibil pentru retea LTE  AT&T, dovada fiind logo-ul din partea de jos a acestuia. O data de lansare oficiala nu exista inca, probabil in urmatorul trimestru al acestui an.

Add a Comment

Your email address will not be published.