Noul mid-range LG Q8 – lansare si specificatii

LG ne-a uimit anul acesta cu noul flagship LG G7 ThinQ, un terminal cu specificații și performanțe de-a dreptul remarcabile. Totuși, vânzările producătorilor de telefoane provin preponderent din oferta de produse mid-range. Ca urmare, firma sud-coreeană a lansat recent pe piața asiatică noul LG Q8 2018, un telefon menit să ofere clienților performanțe bune la un preț înjumătățit față de cel al unui flagship. Dar haideți să vedem cu ce este dotat.

Trebuie să menționăm încă de la început că noul LG Q8 2018 are o construcție durabilă, având certificare IP68. În același timp oferă utilizatorilor o experiență audio de înaltă calitate deoarece are sunet HI-FI, susținut de DTS:X 3D Surround Sound și tehnologie Hi-Fi Quad DAC. Să nu uităm nici de faptul că terminalul suportă LG Pay și are Quick Charge 3.0.

Din punct de vedere vizual, LG Q8 2018 impresionează cu un display de 6.2″ FullHD+, FullVision, cu aspect 18:9 și o rezoluție de 2160 x 1080. La acest capitol, firma sud-coreeană a impresionat dintotdeauna, deci presupunem că nici cu acest terminal nu va da greș. Iar ca bonus, telefonul vine și cu un stylus care permite utilizatorilor să ia notițe direct pe ecran la nevoie și chiar să deseneze.

La capitolul hardware, noul terminal mid-range de la LG o să fie echipat cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 450 SoC, susținut de un Adreno 506 GPU, 4GB RAM și o capacitate de stocare de 64GB, care se poate extinde până la 2TB cu ajutorul unui card microSD. Conform acestor specificații telefonul ar trebui să îndeplinească sarcinile de zi cu zi ale unui utilizator normal fără probleme și să ofere o experiență de gaming decentă, dar fără a putea reda cele mai noi jocurile la setări high. Totul este susținut de o baterie de 3300 mAh, suficient cât să vă țină cel puțin o zi întreagă de utilizare.

Trecând și la partea de fotografie, LG Q8 2018 are o singură cameră principală de 16MP, cu PDAF (phase detection autofocus) și LED Flash, iar pe partea din față regăsim o cameră cu senzor de 5MP cu lentilă super-wide de 100 grade. Camera foto are și o tehnologie care permite analizarea subiectului și căutarea informațiilor utile pe internet, permițând și scanarea codurilor QR.

Așadar, după ce am trecut în revistă toate informațiile referitoare ca capacitățile noului mid-range LG Q8 2018, ce părere aveți despre el? Credeți că se anunță a fi un competitor puternic pe piața telefoanelor de buget?

Add a Comment

Your email address will not be published.