Huawei Vision: Un nou smartphone cu Android 2.3 si cu specificatii de top

La Beijing, Huawei si-a prezentat noul smartphone. Desi nu este atat de performant precum Galaxy S II de la Samsung sau LG Optimus 2X, Huawei Vision sta destul de bine. Vine echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon MSM 8255 de 1GHz, iar bateria de 1400mAh in teorie pare suficienta.

Just use this excellent assignment writing service where you can get the paper you need and be happy being free from studying!

 

 

 

Cum moda carcaselor unibody ia din ce in ce mai multa amploare si Huawei Vision are asa ceva. In punctul sau cel mai subtire acesta masoara 9.9 mm si are o greutate de 121 de grame, mai putin decat o sticla de parfum sau de aftershave dupa cum au precizat oficialii Huawei. Pentru cei carora le place sa isi asorteze telefonul cu starea de spirit, Vision vine cu 3 tipuri diferite de capace spate: auriu, argintiu si negru.

Displayul este unul capacitiv de 3.7 inch, unele surse spunand chiar ca ar fi un display cu interfata 3D.

Camera este una de 5 MP cu flash LED capabila sa inregistreze video la o rezulutie HD de 720p.

Mai mult telefonul vine si cu WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1, 512 MB RAM, 2GB ROM, slot microSD (sustine carduri pana la 32GB) si o mufa de alimentare/transfer de date micro-USB, A-GPS, FM radio si cu senzori de proximitate si de lumina.

Telefonul este anuntat pentru luna Septembrie, deci tot ce ne ramane de facut este sa astepam pretul.

 

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.