Peste 10 milioane Samsung Galaxy S III vandute

Conform  Shin Jong-kyun, presedintele diviziei IT si telecom din cadrul Samsung, numarul de terminale vandute Samsung Galaxy S III a depasit cifra de 10 milioane unitati vandute, de la lansare pana acum. Un numar de vanzari oarecum predictibil, avand in vedere faptul ca au fost aproximativ 9milioane de precomenzi pentru Galaxy S III, inca din ziua lansarii.

Galaxy S III , cu 190 000 terminale vandute zilnic, depaseste recordurile in vanzari detinute de generatiile anterioare, top end ale Samsung. Galaxy S II a ajuns la 10 milionae de exemplare vandute abia dupa 10 luni de la lansare, iar pana in iulie 2012 s-au vandut in total 28 milioane bucati, si Galaxy s un total de 24 milioane. Iar pana cand Apple va lansa un nou model de smartphone in septembrie sau octombrie, vanzarile de Galaxy S III se vor mentine la cote ridicate si in urmatorul trimestru.

Chiar si asa Galaxy S III nu a intrat in topul celor mai rapid vandute terminale, recordul fiind detinut de iPhon 4S, care s-a vandut in numar de 4 milioane exemplare in primul week end de la lansare, si dupa primul trimestru au fost vandute 37milioane iPhone 4S

Vanzarile pe tot anul 2012, al acestui telefon ce ruleaza Android 4.0.4 “Ice Cream Sandwich” si are un procesor quad core, Exynos 4, ar putea depasi 40 milioane, astfel Galaxy S III ajungand cel mai bine vandut telefon de la Samsung.

Review-urile venite din partea consumatorilor pozitioneaza Samsung i9300 Galaxy S III in topul telefoanelor ce ruleaza Android, la ora actuala.

 Sursa: Yonhap News

Samsung Galaxy S III, se afla si in oferta Cel.ro, la preturi incepand de la 2649 ron cu TVA.

 

Add a Comment

Your email address will not be published.