ROCCAT prezinta o gama impresionanta de noutati la gamescom 2012

ROCCAT, producator de talie mondiala de accesorii de gaming, cu sediul in Hamburg, Germania, a anuntat planuri mari pentru editia din acest an a targului gamescom, care va avea loc in perioada 15-19 august 2012 in Köln, Germania.

ROCCAT va prezenta la gamescom 2012 urmatoarele produse:

  • ROCCAT Kone Pure si ROCCAT Kone XTD, doua noi versiuni ultra-performante ale faimosului maus de gaming ROCCAT Kone
  • ROCCAT Lua Tri-Button, noul model de maus de gaming cu design revolutionar si ergonomie superioara
  • ROCCAT Isku FX Multicolor Gaming Keyboard, tastatura de gaming care pune la dispozitia utilizatorului tehnologiile ROCCAT Talk si ROCCAT Talk FX.
  • Aplicatia Power-Grid pentru smartphone-uri.

Power-Grid – Controleaza jocul de pe smartphone!

ROCCAT va prezenta la eveniment o modalitate complet noua de control al jocurilor video, sub forma unei aplicatii pentru smartphone denumite Power-Grid. Aceasta le permite gamerilor sa pastreze legatura cu prietenii si coechipierii, afiseaza informatii importante de pe PC, si pune la dispozitia utilizatorilor control in timp real in jocurile de pe PC-ul lor – fara intreruperi. Aplicatia pentru smartphone-uri va deveni disponibila sub forma unui download gratuit.

Mai multe detalii despre Power-grid gasiti aici.

ROCCAT va prezenta in premiera mondiala doua noi modele ale excelentului maus de gaming Kone:

  • ROCCAT Kone Pure Core Performance Gaming Mouse
  • ROCCAT Kone XTD Max Customization Gaming Mouse

Cele doua noi modele de maus laser ROCCAT reprezinta urmatorul pas in evolutia gamei Kone, adresata gamerilor care doresc performanta si control de top in jocurile care necesita precizie maxima si timpi de reactie cat mai redusi.

Ambele versiuni sunt echipate cu un senzor laser 8200DPI extrem de performant, iar calitatea componentelor si a finisajelor vine in completarea designului clasic Kone, considerat de multi gameri drept cel mai bun din lume.

Prin reducerea dimensiunilor modelului Kone Pure, ROCCAT a raspuns cererilor venite din partea comunitatii de a lansa un model Kone mai putin voluminos. Mausul Kone Pure a fost testat de catre sute de gameri inainte de a ajunge in forma finala, votata de catre testeri – un model compact, care are doar 91% din dimensiunile primului Kone.

ROCCAT Isku FX – o experienta de gaming fara egal

Iluminarea configurabila in 16,8 milioane de culori garanteaza capacitatea noii tastaturi ROCCAT Isku FX Multicolor Gaming Keyboard de a atrage imediat atentia. Insa, dincolo de aspectul de invidiat, ISKU FX MGK ofera functii macro extinse si, nu in ultimul rand, este echipata cu tehnologia ROCCAT Talk FX.

Tastatura ISKU FX si mausurile Kone comunica prin intermediul ROCCAT Talk – si astfel ofera o multime de avantaje bonus in jocuri. Tehnologia ROCCAT Talk FX vine in completare si permite semnalizarea luminoasa a evenimentelor din jocuri, prin intermediul luminilor de pe tastatura si maus. Aceasta tehnologie nu doar contribuie la crearea unei atmosfere intense in timpul sesiunilor de gaming, ci ofera, vizual, informatii critice despre situatia din joc.

Noile produse ROCCAT vor putea fi incercate la gamescom 2012, la standul ROCCAT in Hall 7 (A061). Vizitatorii vor putea testa o gama noua de prototipuri, inca indisponibile publicului larg.

Add a Comment

Your email address will not be published.