Ultima actualizare de Chrome OS reinventeaza lista de aplicatii si permite imagini adorabile de fundal

Daca pana acum se auzea de viteza si simplicitatea Chrome OS, ultimul update aduce cateva imbunatatiri si la capitolul “design”, lista de aplicatii a fost reinventata, pentru a oferi acces si mai rapid la aplicatiile si site-urile preferate. De asemenea dimensiunile acesteia au fost reduse, asa ca puteti accesa aplicatiile fara a inchide sau intrerupe paginile web in care va aflati.

Inca o imbunatatire adusa este caseta de cautare pozitionata deasupra aplicatiilor. Ce este atat de util la aceasta este ca puteti cauta in acelasi timp pe web, site-uri specifice, sau chiar in lista de aplicatii deja instalate.

Alte imbunatatiri aduse sunt posibilitatea de a putea adauga imagini de background personalizate si Cloud Print redesenat. Puteti de asemenea salva fisierele direct in  Google Drive, asa ca le veti putea accesa mai tarziu de oriunde, inclus de pe dispozitivele  mobile cu sistem de operare iOS sau Android.

In afara de imbunatirile vizuale, si corectarea multor bug-uri vechi, in sistem s-a adaugat suport pentru USB si HDMI, si cateva functii noi de securitate in sandbox.

Add a Comment

Your email address will not be published.