Xiaomi Mi 8 – un competitor puternic pentru orice flagship

Image result for xiaomi mi 8 pret

Producătorul chinez Xiaomi s-a gândit să vină în sprijinul persoanelor care vor să aibă un telefon care să arate aproape ca un Iphone X, dar preferă sistemul de operare Android sau nu dispun de un buget atât de mare pentru a-l achiziționa. Alternativa proaspăt lansată se numește Xiaomi Mi 8.

La prima vedere, Xiaomi Mi 8 pare o copie de carbon a terminalului de la Apple, datorită camerei duale verticale de pe spate, a notch-ului destul de mare care ascunde senzorii și camera de selfie și a aspectului ecranului. Display-ul este unul Amoled de la Samsung, FullHD+ și are 6.21″, cu aspect 18:7:9 și o rezoluție de 2248×1080, beneficiind de funcția extrem de utilă Always-On display.

La capitolul hardware, terminalul vine echipat cu un procesor Snapdragon 845, 6GB de RAM și o capacitate de stocare de 64GB, 128GB sau 256GB. Aceste caracteristici permit utilizatorului să se bucure de jocuri la calitate foarte bună și fără sacadări. Trecând la partea de cameră, așa cum am zis mai devreme, pe partea din spate avem o cameră duală (12MP + 12MP), f1.8, cu autofocus Dual Pixel, OIS pe 4 axe și diverse funcții AI. Notch-ul găzduiește o cameră de selfie de 20 MP cu beauty mode, AI selfie și care permite deblocarea facială prin scanare 3D a feței utilizatorului.

Xiaomi MI 8 rulează Android Oreo și are o baterie de 3400 mAh, cu Quick Charge 4.0+ și încărcare wireless Qi, suficient cât să ai parte de o zi întreagă de utilizare. Prețurile așteptate pentru acest terminal pleacă de la 470 dolari pentru versiunea de 64GB și pot ajunge până la 560 dolari pentru versiunea de 256 GB.

Add a Comment

Your email address will not be published.