Xiaomi Mi Mix 3 – surpriza producatorului chinez pentru 2018?

Gigantul producător chinez, Xiaomi, pregătește noi surprize în acest an pentru clienții săi. Va putea oare succesorul modelului Xiaomi Mi Max 2 să fie suficient de inovator și atrăgător pentru fanii brandului și nu numai?

Conform ultimelor știri în legătură cu apariția terminalului Xiaomi Mi Mix 3, se vehiculează că acesta urmează să fie lansat în luna septembrie a anului în curs. Recent au apărut fotografii cu presupusul telefon care pare să prezinte un ecran cu adevărat edge-to-edge, display-ul având o dimensiune de aproximativ 7”, în format 18:9. Ca urmare a construcției sale cu margini subțiri, camera foto de selfie urmează să fie asemnătoare cu cea de pe Vivo Nex, fiind de tip pop-up, chiar cu un LED flash încorporat.

Trecând la partea hardware, telefonul urmează să aibă două modele: unul cu 6GB de RAM și unul cu 8GB de RAM, ambele putând să aibă 64GB, respectiv 128GB stocare internă. În ceea ce privește chipset-ul s-au auzit numeroase zvonuri, existând mai multe variante posibile: Snapdragon 660, Snapdragon 635, Snapdragon 636 SoC și Snapdragon 845, însă, conform celor de la PhoneArena, opțiunea cea mai sigură fiind cel din urmă. În plus, telefonul se aude că va beneficia de slot pentru card microSd, amplificator audio digital, suport pentru standardele aptX şi aptX HD Bluetooth pentru redarea muzicii wireless la fidelitate înaltă şi Android Oreo 8.1 pre-instalat.

Nu în ultimul rând, terminalul celor de la Xiaomi va fi dotat cu o baterie cu capacitate de 5400 mAh, suficient pentru a oferi utilizatorilor timpul necesar de utilizare pentru a pune la treabă configurația sa jucând diverse jocuri, rulând clipuri video sau făcând multitasking.

Ce părere aveți despre potențialele caracteristici ale lui Xiaomi Mi Mix 3? Credeți că va fi un succes pentru brandul chinez?

Add a Comment

Your email address will not be published.