Samsung Galaxy Note 9 – Asemanator cu predecesorul, dar mai colorat

Image result for samsung galaxy note 9 specs

Lansarea oficială a noului Samsung Galaxy Note 9 de pe 9 august se apropie cu pași repezi. Pe internet apar din ce în ce mai multe imagini cu noul terminal sau informații despre specificații. Astăzi vi le vom trece pe toate în revistă pentru a fi și voi la curent cu ce se aude despre Samsung Galaxy Note 9.

Conform fotografiilor apărute până acum se pare că la capitolul imagine, cel puțin pe partea din față, Samsung Galaxy Note 9 nu va fi mult diferit de predecesorul său. Se pare că s-ar păstra jack-ul pentru căști, portul USB-C și slotul pentru S Pen, cu toate că acesta din urmă aparent va fi galben. În sfârșit mizează și cei de la Samsung pe puțină culoare.

Telefonul se așteaptă să aibă cadru de aluminiu și spate de sticlă. Display-ul cel mai probabil va fi un Super Amoled de 6,3″, fără notch, cu aspect 18.5:9 și o rezoluție 1440 x 2960. Chiar dacă s-au auzit zvonuri despre un eventual scanner de amprentă integrat în ecran, se pare că va trebui să mai așteptăm până la Samsung Galaxy S10 deoarece noul Note îl va avea amplasat pe spate, sub modulul camerei. Ajungând și la acest capitol, camera principală va fi alcătuită din 2 lentile de 12 MP, una wide și cealaltă telephoto, cu o apertură cuprinsă între f/1.5 – f/2.4, cu LED Flash, OIS, 2x optical zoom și filamre 4K. Pe partea din față vom regăsi o cameră de 8 MP, cu apertură f/1.7.

Image result for samsung galaxy note 9 specs

Trecând la zona de hardware, Galaxy Note 9 pare să vină cu un procesor Qualcomm Snapdragon 845, 6GB RAM și o memorie internă de cel puțin 64GB, cu posibilitate de extindere cu ajutorul unui card microSD. Toate aceste specificații vor fi susținute de o baterie de 4000 mAh, un mare upgrade de la bateria de numai 3300 mAh de pe Note 8, care cu siguranță vă va ajuta să beneficiați de jocuri, redare audio-video și multitasking cel puțin o zi, fără să fie nevoie să vă reîncărcați terminalul.

Nu în ultimul rând, din punct de vedere software, Galaxy Note 9 cel mai probabil o să vină cu Android Oreo, cu TouchWiz peste și chiar cu noul Bixby 2.0.

Așadar, chiar dacă nu are multe lucruri în plus față de predecesorul său, Samsung Galaxy Note 9 se anunță un terminat interesant, elegant și capabil. Totuși, dacă vreți îmbunătățiri substanțiale, puteți să așteptați lansarea Samsung Galaxy 10. Voi ce părere aveți?

Add a Comment

Your email address will not be published.