Samsung anunță primul său televizor QD-OLED

 Samsung a anunțat că preia oficial precomenzi pentru gama sa considerabilă din 2022. Și, pentru prima dată, compania împărtășește toate detaliile și prețurile pentru televizorul său de consum QD-OLED semi-anunțat, care se numește acum oficial S95B.

S95B este un set 4K QD-OLED care va veni în două dimensiuni: modelul de 55 de inchi costă 2.199,99 USD, iar modelul de 65 de inci costă 2.999,99 USD. Acestea sunt prețuri semnificativ mai mari decât ați plăti pentru un LG OLED standard, dar panoul QD-OLED al Samsung Display ar trebui să ofere o acuratețe superioară a culorii la niveluri ridicate de luminozitate, chiar unghiuri de vizualizare mai bune decât cele obișnuite OLED, și o reproducere mai largă a culorilor.

Televizorul Samsung are același procesor Neural Quantum 4K ca și celelalte produse emblematice din 2022, același software Tizen și sunet Q-Symphony de vârf cu Dolby Atmos. Compania menționează, de asemenea, „un amplificator de luminozitate OLED și maparea perceptivă a culorilor pentru a oferi lumini mai luminoase, mai precise și culorile cele mai realiste și realiste”.

Add a Comment

Your email address will not be published.