Seria Samsung Galaxy Note a murit oficial

Samsung a ucis oficial gama Galaxy Note, așa cum a fost confirmat în timpul Mobile World Congress (MWC) 2022. Într-un interviu, șeful Samsung, Roh Tae-moon, a fost întrebat despre soarta Galaxy Note, în viitor. El a răspuns spunând: „Galaxy Note va ieși ca Ultra”, referindu-se la varianta Ultra înaltă din serie.

De fapt, Galaxy S22 Ultra de anul acesta vine cu suport pentru S Pen și un slot dedicat pentru stylus. Ultimul Galaxy Note lansat în 2020, seria Note 20. Dar în 2021, Galaxy S21 a venit cu suportul S Pen, deși telefonul în sine nu avea un compartiment încorporat. Cu Note 21, Samsung nu a declarat niciodată oficial că anulează seria. S-a spus doar că seria Note nu a avut loc în 2021, având în vedere deficitul de chipset-uri.

Când Samsung a lansat seria Galaxy S21, comentariile lui TM Roh cu privire la noul dispozitiv i-au făcut pe mulți să creadă că seria Note își revine. „La Unpacked din februarie 2022, vă vom prezenta cel mai remarcabil dispozitiv din seria S pe care l-am creat vreodată. Următoarea generație de Galaxy S este aici, reunind cele mai mari experiențe ale Samsung Galaxy într-un singur dispozitiv suprem”, a spus el în așteptarea evenimentului Galaxy Unpacked. Dar se pare că compania ia calea opusă și înlocuiește seria Note cu Ultra.

Samsung încearcă să se concentreze mai mult pe segmentul pliabil. De fapt, lansarea Galaxy Z Fold și Z Flip are loc acum în august, de obicei când Samsung își prezenta seria Note. Și pentru Samsung, segmentul pliabil a cunoscut un oarecare succes, vânzările Z Fold3 și Z Flip3 depășind totalul pliabilurilor pe care Samsung le-a vândut în 2020, potrivit companiei.

Add a Comment

Your email address will not be published.