Un smartphone ideal pentru gaming – ASUS ROG Phone

Asus ROG Phone poza 5

Pentru pasionații de gaming uneori PC-ul nu este suficient, așa că cei de la ASUS s-au gândit la o soluție și anume ROG Phone. Încă nu se cunoaște data lansării telefonului, dar încă de pe acum producătorul ne face curioși datorită specificațiilor de top și a designului futurist. Dar haideți să vedem ce va avea sub capotă acest telefon de gaming.

O experiență de gaming trebuie să pună accent pe partea vizuală, redând imaginile la cea mai înaltă calitate, cu un contrast perfect, culori vii și fără nici un pic de sacadări. Astfel, ROG Phone va prezenta un display AMOLED, de 6″, rezoluție FullHD+, cu aspect 18:9 și o rată de refresh de 90Hz. În același timp va avea luminozitate de 550 niți, tehnologie HDR, spectru de culoare DCI-P3 și multitouch 10 puncte.

Pe partea de hardware, ASUS ROG Phone se va bucura de un procesor Snapdragon 845 care operează la frecvenţa de 2,96 GHz (faţă de 2,8 GHz pe alte modele), ce va rula perfect cu un chipset grafic Adreno 630 și el tot cu frecvență mărită, 8GB de RAM LPDDR4X în configurație dual-channel și 128GB/512GB memorie internă (tip UFS 2.1). Cu siguranță nu va exista joc care să nu ruleze perfect pe acest telefon. Pentru ca aceste dotări să funcționeze exact cum trebuie, terminalul are nevoie și de o baterie pe măsură, așa că ASUS va pune una de 4000 mAh, cu funcție de încărcare QC 4.0.

Pentru o experiență de gaming completă, ASUS ROG Phone beneficiază de un sistem de răcire special, având în vedere că jocurile cu specificații ridicate tind să forțeze dotările. În același timp, dispune de sistem audio dotat cu boxe stereo poziționate frontal. Fiecare boxă posedă amplificator independent NXP 9874, pentru un sunet clar și cu volum foarte puternic. Sunetul în boxe este redat la calitate 24-bit/192KHz. Pentru audiție în căști de cea mai bună calitate, este disponibilă tehnologia DTS Headphone X 7.1, iar pentru cei care utilizează caști cu Bluetooth, este disponibilă tehnologia audio Qualcomm aptX, care livrează pe wireless un sunet plăcut.

Pe lângă toate aceste dotări, utilizatorii vor putea achizițina și diverse accesorii opționale pentru a spori experiența generată de telefon. Din câte se aude prin piață, prețul de pornire a lui ASUS ROG Phone va fi de 999 euro, ceea ce este puțin cam piperat, dar dacă sunteți pasionat de jocurile pe mobil, puteți opta pentru el.

Add a Comment

Your email address will not be published.