HTC Sensation XE

Acum o luna a fost anuntata colaborarea intre HTC si Beats Audio si de atunci stau si ma intreb cand va fi anuntat primul telefon cu casti semnate de Dr. Dre.  Initial s-a zvonit ca HCT Radar si HTC Titan vor fi primele ce vor beneficia de handsfree Beats Audio, dar nu a fost sa fie. Apoi a fost anuntat evenimentul de pe 20 septembrie si mi-am zis “acum este momentul”. Se pare totusi ca asteptarea a luat sfarsit putin mai devreme.

Astazi 14 Septembrie HTC a anuntat noul Sensation XE with Beats Audio. De la prima vedere se observa diferentele: grila difuzorului este rosie, butoanele capacitive sunt si ele rosii, iar pe spate troneaza logoul Beats. Si asa cum ne-a obisnuit, HTC  a modificat cateceva si in interiorul telefonului. Astfel procesorul este acum unul dual-core de 1.5 GHz in loc de 1.2 GHz cat are HTC Sensation, bateria a crescut si ea la 1730mAh, iar in softul aparatului gasim integrata aplicatia Beats Audio conceputa pentru reglarea sunetului si care impreuna cu castile produse la comanda vor oferi, dupa spusele producatorului, un sunet ireprosabil.

 

In rest, aceiasi carcasa unibody din aluminiu, display qHD (540x960px) de 4.3 inch, Android 2.3 cu HTC Sense 3.  Ramane acum sa asteptam pretul, produsul fiind anuntat pentru luna Octombrie.

Pana atunci gasiti HTC Sensation aici.

Alex Chivu, cel.ro

Add a Comment

Your email address will not be published.