HTC Desire 12+ Plus – Un ecran mare si un aspect elegant

La capitolul fotografie HTC Desire 12 + reuseste sa capteze detalii ridicate, cu o expunere buna si o reproducere precisa a culorii.
Zoom-ul optic de 2x te poate ajuta in unele situatii,insa trebuie sa ai o mana stabila pentru a capta o imagine nemiscata. Mai exista si un zoom digital de 10x

In incaperi, setarile automate merg foarte bine, iar in testele noastre nu am intampinat probleme cu expunerea sau saturatia imaginii.
Camera duala reuseste sa scoata un efect bokeh natural. Diferentierea dintre subiect si fundal este bine facuta, daca nu, chiar excelenta.Ocazional apar mici artefacte, dar, acestea sunt vizibile doar la o inspectie mai amanuntita.

HTC Desire 12 + ruleaza versiunea de android 8.0 oreo peste care este adaugata interfata htc sense.

Spre deosebire de fratele lui mai mic, desire 12 plus are un procesor octa core snapdragon 450 fata de cel quad core al lui desire 12 simplu.
De data aceasta acceleratorul grafic este Adreno 506 si este ajutat de 3 GB ram si 32 de giga memorie interna, ce poate fi extinsa usor pana la 2 tb, cu ajutorul cardului microSD.
Pentru a alimenta aceast telefon, HTC a incorporat o baterie de aproape 3000 mAh, dar din nefericire optiunea quick charge nu este prezenta.

 

In aceasta configuratie , experienta de zi cu zi este fluida, insa, ocazionalele sacadari sunt si ele prezente, atunci cand utilizati intens diferite aplicatii de socializare, media, sau browsing.

Telefonul se gaseste la momentul review-ului pe site-ul nostru la pretul de 880 de lei.

Pentru asta, primim un ecran IPS de 6 inchi, cu o rezolutie, 720 x 1440 de pixeli, cu un aspect 18:9 si o densitate de 268 de pixeli per inchi.
Ungiurile de vizualizare sunt bune, iar textul se poate citi in bataia soarelui fara probleme.
Deasupra avem camera selfie de 8 MPX cu f2,0,difuzorul pentru apeluri si senzorul de proximitate.

Pe spate se regasesc cele doua camere, una de 13 MPX, ce are deschiderea f2.2, iar cealalta de 2 MPX care este folosita pentru creerea efectului de bokeh.
In dreapta acestora sunt blitul LED si microfonul secundar, iar, putin mai jos, senzorul de amprente si logoul HTC.

Pe laterala din dreapta avem butoanele de volum si power, iar pe cea din stanga slotul pentru cartelele sim si cardul micro SD, slot ce nu are o constructie hibrida.

In final in partea inferioara avem mufa jack 3.5 pentru casti, mufa de alimentare microUSB, microfonul principal si nu in ultimul rand, grila difuzorului.

Add a Comment

Your email address will not be published.