Oppo F9 – telefonul cu cel mai frumos notch

Sursă foto: Gizmochina.com

Anul 2018 a fost anul telefoanelor cu notch. Cei de la Apple au dat startul și ulterior trendul a fost adoptat de o mare parte a celorlalți producători. Dar până acum s-a mers pe forma clasică, cea liniară, variind doar dimensiunea. Companie chinezească Oppo dorește să-și pună amprenta personală asupra noului său telefon Oppo F9, făcându-l să se remarce printr-un notch sub formă de picătură de apă, mult mai mic și mai elegant decât cel clasic.

Dar Oppo F9 trebuie să fie apreciat și pentru specificațiile sale, nu numai pentru acest notch special. Astfel, conform zvonurilor terminalul urmează să prezinte un display de 6″, cu rezoluție 2280 x 1080 și un raport impresionant ecran/corp de 90.8%. Super, nu-i așa? Experiența vizuală se anunță a fi una de neuitat.

Trecând la partea de hardware, Oppo F9 va fi dotat cu un procesor octa-core MediaTek Helio P60, 6GB RAM și 64 Gb stocare internă, ce poate fi extinsă până la 256GB cu ajutorul unui card microSD. Cu aceste specificații, telefonul cu siguranță va trece testele celor mai noi jocuri, va permite utilizatorilor să facă multitasking fără blocări sau sacadări și ruleze la calitate superioară orice produs video. Totul va fi susținut de o baterie de 3500 mAh, suficient cât să vă țină cel puțin o zi de utilizare intensă.

Sursă foto: GSMarena.com

La capitolul cameră foto, pe partea din spate vom regăsi o cameră duală cu o lentilă de 16 MP, cu deschidere f/1.85 și una de 2 MP, în timp ce elegantul notch integrează o cameră de 25 MP, cu deschidere f/2.0. Se pare că pasionații de selfie-uri vor fi foarte mulțumiți de acest feature și vor surprinde cele mai interesante cadre.

Nu în ultimul rând, în ceea ce privește software-ul, Oppo F9 o să vină din cutie cu Android 8.1 Oreo, peste care vom regăsi ColorOS 5.2 și va beneficia de VOOC flash charging, care permite încărcarea de 4 ori mai rapidă decât cea standard de 5V/1A.

Ce ziceți? Vă place noul Oppo F9? Ați vrea să fie distribuit și în Europa?

Add a Comment

Your email address will not be published.