În spatele designului seriei Galaxy S22

Samsung a declarat despre designul seriei Galaxy S22: “Samsung Electronics a stabilit o identitate de design pentru seria Galaxy cu convingerea că originalitatea derivă din combinația dintre reflecția profundă, cercetarea extinsă, timpul și efortul. Urmărirea acestui proces permite adăugarea de noi valori care ridică standardele pentru smartphone-urile premium. Acesta este modul în care Samsung a reușit în mod continuu să îmbunătățească designul smartphone-urilor Galaxy, păstrând în același timp valorile esențiale.”

Diferit. Poate fi diferit, dar există încă multe puncte comune între Ultra și frații săi S22 și S22 Plus. Toate cele trei modele includ cel mai recent (în SUA) Qualcomm, procesorul Snapdragon 8 Gen 1, precum și etanșare la intemperii IP68 și Gorilla Glass Victus Plus pe față și pe spate. Ultra și S22 Plus au ecrane OLED cu luminozitate maximă de 1.750 nits, dar toate trei au o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Doar Ultra folosește un afișaj LTPO, care permite ecranului să-și schimbe rata de reîmprospătare mai mult decât celelalte modele, ceea ce, teoretic, ajută la economisirea duratei de viață a bateriei. Este un panou imens, de 6,8 inchi, 1440 x 3088, astfel încât orice economie de energie poate face o mare diferență.

Nu este surprinzător, afișajul în sine este excelent. La setarea sa implicită „vivid”, este puțin spre partea caldă, dar am observat acest lucru doar privindu-l cot la cot cu Pixel 6. Culorile sunt, într-adevăr, vii, dar nu până la suprasaturare. Există, de asemenea, o schimbare ușor de culoare când este privită din unghiuri extreme, dar nimic care să mă deranjeze în utilizarea de zi cu zi.

Samsung S22 Ultra se deosebește cu un design mai dreptunghiular și, desigur, acel siloz S Pen încorporat. În timp ce S22 și S22 Plus urmăresc indiciile de design de anul trecut, cu colțuri rotunjite și o denivelare a camerei care se îmbină cu șina laterală a telefonului, S22 Ultra îmbrățișează haosul și omite cu totul denivelarea camerei. Patru lentile de cameră (și un senzor de focalizare automată laser) ies din placa din spate a dispozitivului găzduit în… absolut nimic. Poate că mai mulți producători de telefoane vor urma exemplul Samsung. Cine știe? Suntem aici pentru asta.

Add a Comment

Your email address will not be published.