Primele informații despre Xiaomi Mi Band 7

Seria Xiaomi Mi Band se remarcă în continuare printre cele mai bune trackere de fitness la prețuri accesibile de pe piață. O nouă scurgere de informații sugerează că cel mai recent model, Xiaomi Mi Band 7, ar putea fi chiar după colț.

Pentru început, cumpărătorii ar putea aștepta cu nerăbdare un afișaj mai mare, cu rezoluție mai mare decât predecesorul său. În timp ce Mi Band 6 avea un ecran de 1,56 inchi 152 x 486, Mi Band 7 ar putea include un ticker de 192 x 490. În mod remarcabil, sursa nu a dezvăluit măsurătorile fizice ale ecranului.

Dincolo de afișaj, raportul sugerează suportul GPS încorporat, ceea ce ar face din Mi Band 7 un potențial succes pentru alergători. În mod tradițional, linia a oferit doar suport pentru GPS conectat. Acestea fiind spuse, GPS-ul încorporat ar reduce masiv durata de viață a bateriei Mi Band 7. Nu este clar dacă Xiaomi ar fi dispus să facă acest schimb. Vorbind despre baterie, Mi Band 7 ar putea include un mod de economisire a energiei care ar dezactiva senzorii, notificările și alte funcții de consumare a energiei pentru a maximiza rezistența.

Add a Comment

Your email address will not be published.