Realme anunță GT2 Pro cu design „polimer pe bază bio”.

Realme a anunțat GT2 Pro, cel mai recent telefon emblematic al său și continuarea impresionantului GT de anul trecut. Fostul sub-brand Oppo îl descrie drept „cel mai premium flagship vreodată de la Realme” și este dificil să nu fii de acord cu această evaluare.

Caracteristica principală a GT2 Pro este modul în care arată și se simte. Continuând colaborarea cu materialele companiei cu legendarul designer japonez Naoto Fukasawa, GT2 Pro este primul telefon realizat cu un „polimer pe bază de bio”, despre care Realme susține că reduce emisiile de carbon cu 35,5% în timpul producției.

Modelul „paper green” are un finisaj mat unic, care se simte grosier la atingere și nu preia amprentele digitale. Acest telefon nu se simte deloc ieftin, arată grozav și se simte mai bine decât sticla lucioasă sau plasticul.

Sistemul de camere are multe în comun cu Oppo Find X3 Pro de anul trecut. Există o cameră principală de 50 de megapixeli cu același senzor IMX766, iar ultrawide este, de asemenea, de 50 de megapixeli, dar se presupune că folosește un senzor mai mic, deoarece Realme îl numește „primul ultrawide de 150 de grade din lume”. Rezultatele sunt destul de distorsionate, iar Realme se sprijină în acest sens exagerând și mai mult distorsiunea pentru un mod dedicat ochi de pește care surprinde imagini circulare. Al treilea obiectiv din matricea camerelor este o cameră ultra-macro „micro-lentivă” de 40x, similară cu cea a lui Find X3 Pro, deși nu există ring light.

GT2 Pro are un procesor Snapdragon 8 Gen 1 alături de până la 12 GB de RAM și 256 GB de stocare. Ecranul este un panou OLED LTPO 1-120Hz 1440p. Există o baterie de 5.000 mAh care poate fi încărcată rapid până la 65 W, dar, din păcate, încă nu există încărcare wireless.

Add a Comment

Your email address will not be published.