ASUS va prezenta un dispozitiv hibrid cu afișaj OLED la evenimentul de pe 3 martie

Asus se pregătește să lanseze un dispozitiv hibrid asemănător televizorului, în India, cu un afișaj OLED. Dispozitivul va fi lansat pe 3 martie. Cu toate acestea, alte detalii nu sunt cunoscute.

După ce a dezvăluit Asus ROG Phone 5s/5s Pro și modelul compact Android 8z în India, compania taiwaneză de tehnologie Asus se pregătește să lanseze un televizor OLED în țară. Aceasta ar fi prima dată când compania vorbește despre televizoare. Cu toate acestea, nu a dezvăluit niciun detaliu despre dispozitivul care va fi lansat, cu excepția unor rânduri din videoclipul de pe rețelele de socializare care menționează „cel mai bun din ambele lumi”.

După cum se menționează în tweetul oficial, televizorul Asus OLED (sau cel puțin asta menționează în mod clar tweet-ul) va fi lansat pe 3 martie 2022, la 12 PM. Cu toate acestea, având în vedere cea mai recentă campanie de social media intitulată „Cine se uită la televizor?” există posibilitatea ca Asus să lanseze un dispozitiv TV hibrid cu afișaj OLED dar cu mai multă portabilitate, așa cum oferă televizoarele convenționale.

Add a Comment

Your email address will not be published.