Samsung prezintă noul Galaxy Book la evenimentul din 27 februarie

Samsung a fost invitat să anunțe un nou laptop Galaxy Book la un eveniment din 27 februarie în legătură cu Mobile World Congress (MWC) din acest an. Într-o mică animație emisă cu o invitație, puteți vedea laptopul care se descompune înainte de a se alătura colecției de alte produse Samsung, inclusiv ceasuri inteligente, smartphone-uri și tablete. Evenimentul va fi transmis pe canalul YouTube al Samsung la 13:00 ET / 10:00 PT pe 27 februarie.

Noul lider al echipei de cercetare și dezvoltare a computerelor Hark-sang de la Samsung Electronics i-a dat lui Kim câteva sfaturi cu privire la prioritățile companiei de generație următoare Galaxy Book. Kim a spus că obiectivul este de a oferi o „experință perfectă între dispozitive și sisteme de operare” cu o gamă largă de dispozitive Galaxy care lucrează împreună. Nu au fost anunțate specificații specifice pentru laptop, dar Intel este menționat ca partener. Am văzut deja câteva caracteristici între dispozitive datorită colaborării Samsung cu Microsoft în aplicația Your Phone, care permite utilizatorilor să controleze aplicațiile Android de pe telefonul lor pe computerul lor Windows. Samsung mai spune că aplicațiile precum Samsung Gallery și Samsung Notes oferă acum un aspect și o senzație consistentă pe dispozitivele mobile și computere.


Lansarea are loc la câteva săptămâni după ce Samsung și-a anunțat cea mai recentă linie de smartphone-uri emblematice, Galaxy S22, precum și o nouă linie de tablete Android. Printre acestea s-a numărat și începutul plin de an pentru gigantul tehnologic sud-coreean.

Add a Comment

Your email address will not be published.