Razer lansează o nouă tastatură analogică compactă

Dacă ați fost tentat de tastatura Razer de anul trecut, dar doriți ceva mai compact, atunci Huntsman Mini Analog ar putea merita o privire. Razer spune că este prima dată când aduce comutatoarele sale analogice optice la o tastatură cu un aspect de 60%, ceea ce înseamnă că nu are un rând de funcții, numpad sau chiar taste săgeți. Rezultatul este un accesoriu foarte mic, ideal pentru oricine are spațiu limitat pe birou.

Având comutatoare analogice, tastatura poate înregistra o serie de intrări dincolo de tastele sale pur și simplu apăsate sau neapăsate. De exemplu, software-ul Razer vă permite să atribuiți două comenzi unei taste (una pentru o apăsare pe jumătate sau alta pentru o apăsare completă) și, de asemenea, puteți schimba punctul de acționare al fiecărui comutator.

Controlul analogic înseamnă, de asemenea, că puteți face ca tastele individuale să emuleze un joystick al controlerului, oferind un control mai fin în jocurile de curse, ca un exemplu. Alte caracteristici ale Huntsman Mini Analog includ taste PBT dublu, un cablu USB-C detașabil, iluminare RGB și o rată de sondare de 1000 Hz. Aceasta este o rată de interogare destul de obișnuită pentru o tastatură, dar înseamnă că Huntsman Mini Analog nu va avea tipul de reacție văzut pe Huntsman V2 cu rata de interogare de 8000 Hz.

Add a Comment

Your email address will not be published.