Apple ar putea rezolva în curând problemele Face ID fără a înlocui întregul iPhone

Vor fi afectate telefoanele iPhone XS și mai noi.

Tehnicienii de service autorizați Apple ar putea face reparații Face ID pe iPhone XS și telefoane mai noi fără a fi nevoie să înlocuiască întregul dispozitiv, relatează MacRumors.

Gigantul tehnologic va putea în curând să ofere Apple Store și furnizorilor de servicii autorizați Apple acces la o nouă funcție TrueDepth Camera care include Face ID și module de cameră frontală. Drept urmare, magazinele și furnizorii autorizați vor efectua aceeași unitate de reparații dacă telefonul a suferit probleme de Face ID, în loc să înlocuiască dispozitivul.

După cum este descris de Apple într-o notă internă furnizată MacRumors, mișcarea va reduce amprenta de carbon a produselor sale prin scăderea numărului de reparații ale întregii unități. Dacă se întâmplă, înseamnă, de asemenea, că proprietarii de modele iPhone XS și mai noi nu vor trebui să configureze un nou iPhone și, eventual, să piardă date doar din cauza unei probleme Face ID.

Nu este clar încă când va fi implementat acest nou proces de reparare. Compania le-a spus doar tehnicienilor că vor primi instruire și documentație la o dată ulterioară.

Add a Comment

Your email address will not be published.